Wednesday, January 19, 2011

# Bloglist

Saya Mahu Menjadi Blog Pilihan Kodet

OK! tadi kata last entry kat bawah tu last entry utk petang ni kan...bukan tipu but me ni blogger biasa...rasa cam x best kalau x bw then tertarik ngan sebarang jenis segmen,, contest or so on...but kali ni me tertarik nak join bloglist kodet...actually blog me biasa-biasa saja but kuatkan ati join...ehiks! 
_____________________________________

Cara nak join :
1. Buat satu entri bertajuk saya mahu menjadi blog pilihan Kodet
2. Letak gambar di atas tu sebagai gambar untuk entri yang korang tulis tu .
3. Lepastu tulis kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet .
4. Senang kalau malas nak tulis just copy n paste dlm blog korang . Itu saja .

Cara Pemilihan Blog Pilihan Kodet 
1 . 3 Pemenang akan dipilih
2.  Kalau blog korang menarik bagi pandangan aku memang korang mesti masuk .
3.  Kalau tak ramai yang join , mesti lagi senang la korang nak masuk dlm list ni .

Jadi apa tunggu lagi , tulis entri kosong , lepas tu letak link entri di situ , korang join dapat untung juga nanti sebab aku akan check 1 blog korang untuk aku pilih siapa yang akan masuk dalam blog pilihan aku . Itu saja .

PS dari kodet : Cara pemilihan bukan berdasarkan review korang , tapi blog korang dengan entri - entri di dalam blog korang tu . So aku tak kisah macam mana review tu , aku cuma nak tengok blog korang je . So dua - dua untung kan . Dah lama aku pasang ni , mungkin 1 tahun kot ada benda ni... atau tahun depan depan depan ada lagi..
_____________________________________

nak join,, ikut jak step-step yang me copy dari blog kodet atas tu....if nak tengok jugak entry ori dari kodet sila klik SINI dan if nak join drop link entry kat entry tu ea...errr,, faham ke? huhuhu...

baru pasan ada yang kurang...hahaha...me mahu masuk dalam bloglist kodet kerana teringin mo berada dalam bloglist tu...errr,, bolehkah macam tu? ahaks! ok,, seyes...i think berada dalam bloglist someone tu bagi lebih peluang untuk blogger laen sedar akan kewujudan blog me ni...wink~wink..



4 comments:

  1. eh2.. dlm kata blog tak best tak best tu,, nak join jugak,, heheh.. blog moon best jgn risau,, moon mmg lyk.. kalo kodet tak masukkan moon siap dia nanti

    ReplyDelete
  2. @Fariq

    hahahaha...x boleh cam 2 ea...? betul rendah diri ni...ngee~

    ReplyDelete
  3. bahaya tul fariq nih...takut2~

    ReplyDelete
  4. @Kodet

    fariq tu cakap jek cam tu,, ati dia baek...hehehe

    Fariq,, ang kena banje me mekdi...ngee~

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan