Thursday, January 27, 2011

# GiveAway # Mutiara

Senarai Peserta 1st GA Pearl by mOoN

senarai peserta yang dah disahkan penyertaan untuk 1st GA Pearl by mOoN... 


1. no92a
2. SyedGraphix
3. Jejaka Terhangat
4. Fariq
5. nur aisya humaira
6. syazwana
7. Myra Jay
8. Kak Diana
9. Syuwai
10. Cik Cammy Lia 
11. Cute MuM
12. Siti Safiyyah 
13. nur 
14. Nur Farah Hani
15. eb ezrin
16. cempakakuning
17. SCC
18. Budak Logam
19. Lina
20. Woofer Storm
21. Aida Nain a.k.a Adialuze
22. zaiiKulim
23. Cik Kamus
24. apezs shah
25. shida
26. Hawiz
27. magrib


bagi yang telah menghantar penyertaan,, sila semak nama anda...jika ada yang tertinggal sila maklumkan yaa...bagi yang belum dan ingin join,, klik 1st GA Pearl by mOoN untuk maklumat lanjut....


thanks 4 joining yaa...:)


5 comments:

  1. wah,, cute mum pun join,, ni yg syok ni.. :p

    ReplyDelete
  2. kite punya penyertaan tak ada kat dua2 list name la (?_?)

    http://lightnglory.blogspot.com/2011/01/give-away-pearl.html

    ReplyDelete
  3. kalau kamu orang nak kenai...kami la orang yang bernomnor satu tue..hiiii

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan