Sunday, January 23, 2011

# Lelaki # Love

Suka Lelaki Yang ......

hakhak...saja nak share something...ari tu chat ngan someone kat facebook and dia tanya me lelaki macamana yang me suka...hurmm,,, susah actually...bukan senang nak cari lelaki yang betul-betul memenuhi kriteria yang kita idamkan...if ada pun bukan semua kriteria itu ada pada si dia...betulkan? ngee~

meh sini intai sikit apa yang lelaki macamana yang sememangnya menarik perhatian me...

1. Pandai masak...(i think di kind of man is very romantic...)
2. Humor...(me suka gelak manja...hahaha...gediks pula..)
3. Suka baca buku...(err,, does it means nerd? hahaha...not really...)
4. Ringan tulang...(xda agenda tersembunyi yaa...hehehe..)
5. Pandai menyanyi..(sebab me ni langsung xda bakat nak nyanyi...ada juga tukang dodoi...hahaha...)

dan paling istimewa,,,

6. Tido pakai pyjamas... (me rasa lelaki comel bila pakai pyjamas tem tido...ngee~)

tapi yang paling utama,,

beriman dan boleh jadi ketua keluarga yang baek....

melampau sangatkah? x jugak kan...hehehe... and cik abg me pun hanya ada beberapa antara kriteria tu jek...x kisah pun sebenarnya...itu cuma angan-angan...ALLAH dah tentukan jodoh kita macamana...so terimalah dengan redha hati...and paling penting,, ingat!! JANGAN TERLALU MENCARI KESEMPURNAAN!! HIDUP BIAR SALING MELENGKAPI.... :)
 

19 comments:

  1. last2 kali ttp cari yang beriman.hehe

    ReplyDelete
  2. wah semua kat atas tu dah de kat diri ni,, lagi2 no.1 tu,, kawan mmg pandai masak,, lagi2 megi,, romantik right,, :p

    Diorang Tak Takut Ke Buat Filem Macam Tu?

    ReplyDelete
  3. aduhai...yg 1st tuu pun sy x lepas2 agi...he3

    ReplyDelete
  4. smoga jmpe jodoh seperti yg di idmkan..=)

    ReplyDelete
  5. tahu tak..sy da jumpa yg semua tu..:')
    plus satu lagi ..
    HENSEM..;)
    tapi yang pakai pyjamas tu tataw..haha
    pakai kain pelekat ade lah..haha
    and,, rase macam nak kawin ng dia..HAHA
    ok melalut..
    nice blogg..^^

    ReplyDelete
  6. @nazirulhazwan~

    haruslah...hehehe...

    ReplyDelete
  7. @Fariq

    candle light dinner dengan maggi...sangat romantik...ahaks!

    ReplyDelete
  8. @ ►AdamXis◄

    hehehe...xpe2...x lepas ada tapisan kedua...ngee~

    ReplyDelete
  9. @ serinditMERAH

    mahal ke?if cam tu,, kira high taste jugak la kan...ngee~

    ReplyDelete
  10. @ PriNceghOstz

    oredi found but dia hanya ada beberapa yg di atas...but x kisah pun...:P

    ReplyDelete
  11. @ Amira Anorah

    wah...hensem itu satu pakej...hehehe...;)

    ReplyDelete
  12. setuju yg last tu..xsemua perfect kan??tp maybe mereka tu boleh berubah jadi yang sempurna dalam mata kita..aicehh!! ;p

    ReplyDelete
  13. mo0n taste kita sma ah..kembar kot?hakhak!

    ReplyDelete
  14. @cik gadis

    eh,, macamana bleh sama ni? ehiks!

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan