Tuesday, January 11, 2011

# Life # Merapu

Terasa Seperti Mahu Membenci Seseorang....

dan seseorang yang bertuah itu adalah ,,,,,


isk...x baek wooo benci-benci orang ni...ok! tolong btau balik benda ni kat me...uhuk!! apapun,, dah x boleh tarik balik coz bukan setakat 'terasa' lagi but sudah terlanjur benci...tatau lah...


me susah mo benci orang ni but if dia dah buat something annoying kat me,, memang masuk dalam list ar...maafkan? langsung x dapat...kenapa? biarlah me jak tau apa yang dia dah buat hinggakan me benci dia...perbuatan tu memang x dapat dimaafkan..ever and ever! 


2 comments:

  1. erk ??

    oh no, plz jgn benci2x sya !

    wawaaa~

    ReplyDelete
  2. tak mo try memafkan ker?? takper take time...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan