Thursday, January 20, 2011

Thanks Fariq..^_^

Pasan x apa-apa perubahan pada blog me? me start perubahan tu since last nite or nite before i think...hehehe...

YES!! ada perubahan sikit pada font...no more Times New Roman,, no more Italic... me buat perubahan ni coz ari tu kat BCR Fariq ada tegur tulisan kecik sangat... sedangkan me guna normal font size... so setelah menimbangkan teguran dari Fariq tu,, me amik keputusan gunakan Georgia... nampak besar sikit kut...ngeee~

actually, me sukakan font sebelum ni but when ada bloggers laen tegur, of course kita amik kira teguran tu kan...coz untuk keselasaan dan untuk memudahkan readers blog me jugak kan...x kisah ar...

anyway,, thanks to Fariq sebab tegur...:)


9 comments:

  1. tulisan jgan mnjadi tarikan kpda pmbaca..

    ReplyDelete
  2. saya suka verdana, trebuchet ms dengan candara. chickens jugak :D

    ReplyDelete
  3. erk moon,,, ingatkan moon tak baca,, saya tak paksa pon,, sebab bg sy lakan,, saya tgk mmg kecik,, tapi kalo moon suka yg tu,, moon guna je,, takyah hiraukan saya,, siapalah saya ni,, ngeh

    ReplyDelete
  4. bagus:) org yang menerima teguran mmg org yang bagus;p

    ReplyDelete
  5. @ nazirulhazwan~

    bangga jap...hahaha...xdalah...ikhlas ni...;)

    ReplyDelete
  6. ini namanya upgrade blog..bagus2..hehe..

    ReplyDelete
  7. wah... baru nampak cun sikit guna font nie.....

    minat pembaca kene jaga... bagus.. ada gak yg sudi menegur kan...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. Thanks for the article interesting, and very nice blog gan ... wish you deign to visit my website, thank you :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan