Monday, January 24, 2011

# apanakjadi # Family

Tiba-Tiba Teringat...Geram!

sekitar September 2009 dulu,, datuk me selamat menjalani pembedahan untuk buang something bengkak kat bawah perut...erm,, apa ea nama sakit tu? x pasti ar...yang pastinya sakit tu disebabkan muscle weakness...cian kat datuk...huhuhu...


and satu ari tu,, my family bawa datuk g review kat HQE KK...pas buat review tu,, jalan g Segama jap...cari langsir baru...huhu...


me ajak datuk duduk dalam kereta but datuk xmau...oleh sebab datuk masa tu still x berapa sihat,, jadi me pimpinlah tangan datuk...cian ar kat dia...


tiba-tiba masa berjalan tu,, terdengarlah suara lelaki yang memang sumbang kat belakang me..."suka hatilah tu dapat duit orang tua..."


cis!!! masa tu memang marah sangat...kalau boleh nak tampar sikit muka lelaki x sayang mulut tu...me nak sound tapi dengan rilex dan selamba dia blah...cam xda apa yang jadi...huh!!! emang dasar betul!!! nak btau kat family but kena tunggu kat kereta dulu..x pasal-pasal nanti jadi drama sebabak kat tengah orang ramai tu...


suka-suki jak nak tuduh orang cam tu...muka jak bajet hensem tapi mulut busuk!!


if jadi kat korang,, apa yang korang akan buat?


5 comments:

  1. pandang die dan memberi senyum yg iklas...hihi..

    mesti org tue pulak sakit ati.., jgn sebab org lain kt tak happy..die balik rumah dh lupa..kite jer sakit ati..hehe

    marah sgt tumhuk jer..hehe..

    ReplyDelete
  2. kalau akak memang akak sound balik jer...bagi ingat...next time dia takkan ingat kat org lain...kekalau mood tgh nak berceramah..confirm dia terima ceramah free masa tu...heheheh

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    pertama kali ke blog ini..

    sy folo blog ini

    ReplyDelete
  4. @Ujang9897

    if lah mampu...ngee~

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan