Monday, February 7, 2011

# apanakjadi # Life

1st Floor lagi baek dari 18th Floor

Assalamualaikum semua... wahh,, memang rindu banget ngan blog ni...4 ari cuti keja 4 ari jugak cuti blogging...bukan apa,, sangat busy kat kampung...sian ar kat parents if me balik but duduk depan lappy jak...huhuhu...

ada jugak try curi-curi masa but line x ok arr...lagi lambat dari siput b**i gerak...huhuhu...asal me balik kampung jek mesti line x ok...jeles ngan me ar tu... :p

ari sabtu ari tu majlis bercukur anak buah me..tu la pasal busy memanjang...huhuhu...miss dear Rayyan oredi...arrr!!

pas balik dari bercuti ni,, 1st masuk keja memang x semangat langsung...bukan apa,, ada certain people tu yang suka patahkan semangat orang nak keja...geram betol me...rasa cam nak marah pun ada jugak ni...

tambah-tambah lagi ada student yang berlagak giler...mentang-mentanglah me belajar setakat 1st floor jak...ingat me tatau cakap BI lah tu...bantailah korang cakap BI ngan me...if kena ngan mood masa me nak menjawab,, siaplah korang..nasib baek ar me xda mood sangat ari ni...baru belajar nak hidup dah berlagak cam pegawai gred 41...x pasan ke yang duit still family yang hulur?!

if nak minta tolong tu,, pleaselah cakap baek-baek...dah lah cakap bahasa asing pas tu siap ngan intonasi x puas ati pulak...agak-agaklah...kata belajar tingkat 18,, xkan printer pun tatau nak guna kut...me boleh lagi consider if u ask properly...isk!

macam ni kut peragai bakal-bakal pemimpin negara masa depan...x berani nak imagine what will happen...

4 comments:

  1. i pon same..cuti smgu tak leh nk bblog n fb.line teruk sgt2.

    ReplyDelete
  2. sian me.. eh silap,, sian moon. lain kali jumpe dak camtu pang sedas okay,, hehe.. ai kalo balik kg line laju,, bile balik kl plak yg mcm siput sedut tu.. :p

    ReplyDelete
  3. @safura zahari

    rara...lama x nmpk u...:)

    ReplyDelete
  4. @Fariq

    nak jugak bagi tapi biarlah diorang...nak jugak tgk takat mana diorang blh berlagak...huhuhu...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan