Tuesday, February 8, 2011

# Life # Segmen

24 + 1 = aku

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

ditag oleh en.gaung.. selalu baca entry orang laen jak sal benda ni tapi bila dah kena tag langsung hilang idea nak type...hehehe...apa yang perlu me btau ea?


1. Nama Munirah Mohamad Izzan..
2. Anak sulung dari 5 beradik...
3. Tarikh lahir 31 Disember 1986..
4. Berbadan kecil berbanding adik beradik yang laen...diorang semua tinggi-tinggi wooo...
5. asal Ranau, Sabah...
6. me suka makan nasi goreng ayam + kicap...
7. skang ni sedang blur tatau nak type apa...huhuhu...
8. bekerja di salah satu IPTA di Sabah...
9. sorang yang perahsia...ngeee~ betullah tu...
10. suka kumpul perfume...dah banyak dalam koleksi...tapi perfume yang paling me suka is Fancy Love by Jessica Simpson, Lucious Pink by Mariah Carey and Still by J.Lo...
11. Kadang-kadang me boleh jadi sorang yang keras kepala...
12. Sangat bermasalah masa pilih hadiah...huhuhu...
13. Bukan jenis pilih bulu dalam berkawan...
14. sangat x suka dengan kawan jenis back stabbers!!!
15. dapat nama mOoN ni masa masuk sekolah asrama...before semua panggil irah jak...:)
16. if en.gaung suka baca politik Malaysia,, me pula semakin boring dengan ragam politik yang macam-macam skang ni...
17. selama blogging xpenah lagi dapat BE...huhuhu...bila nak dapat agaknya...
18. DotCom ni adalah GA dari Kak Sumijelly...huhuhu...if bukan kerana hadiah ni,, me still guna .blogspot...
19. even me tinggal kat Ranau,, me belum penah sekali pun mendaki Gunung Kinabalu... arrr...
20. salah seorang peminat kelab EPL,, Liverpool...
21. geram ngan keputusan Torres pindah ke Chealsea...
22. sangat addict dengan benda-benda berwarna MERAH...
23. menyimpan niat untuk sambung study lagi...
24. Peminat novel dan suka menulis cerpen...
25. deeply in love with blogging...


wah,, mesti nak tag 25 orang ke? if tag sikit jek x blh ea? ngeee~



5 comments:

  1. sama la minta kita.... (no. 24 tu... ^_^)

    ReplyDelete
  2. thanks tag.. nanti jawab ea..hehe

    ReplyDelete
  3. dari irah kepada moon.. hurm ..moon lagi menarik bunyinyer.. senang sebut..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. no 1,2,3 4 tu smua sma mcm aku.... eh, no 3 tu part 1986 tu sama..
    hihihih..
    rajin ah ko wat tag

    ReplyDelete
  5. moon.. sory tak prasan yg pasal tag ni,, baru ternampak kat komen moon yg kat entri kecewa dgn dunia blog tu.. eh,, ade malware blog moon ni.. cepat perbaiki... malware detected from www.norfanil.com link.. buang link ni dari bloglist moon kalo ade..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan