Tuesday, February 1, 2011

Apa Yang Lebih Teruk Dari Itu?!

Last day was a worse day for me...huhuhu...nanges whole night and can't sleep well...apa yang lebih teruk when u 'lost' more than RM2k in 1 night..? argghhh!!

Semalam try kuarkan duit dari akaun Bank *****t kat ATM Machine ***B but transaksi failed...so terpaksa balik umah dengan penuh kekecewaan...huhuhu...tapi bila me cek my akaun on9,, duit sudah didebitkan dari akaun..Ya Allah!! bukan sikit tuu...

But atas nasihat cik abg,, offismate and Fariq,, me dengan penuh semangat kuar pg bank ari ni...mesti kena settlekan juga...and alhamdulillah...semua settle dengan baek...ada masalah dengan MEPS...


And skang ni trauma sikit nak cucuk dari bank laen from my akaun...huhu... 

p/s : thanks u all...muahhx!

8 comments:

  1. ooooooo...huhu...
    nsib baik..byk 2 2k...
    aigoo~~~
    hati2 ye lain kali...

    ReplyDelete
  2. bagus la tu dah settle,, takmo nangis2 lagi,, kalo tak abes basah bahu ai ni lagi tau.. :p

    Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

    ReplyDelete
  3. @ijam ismail

    2 la pasal... takut dah ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. @Fariq

    ala,, baju boleh keringkan...ngeee~

    ReplyDelete
  5. nasibla settle smua kemarin kan.. sampai bingung2x ni..haha

    ReplyDelete
  6. @syuwai

    2 la bah juga...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. pergh...kalo ilang betul2 pengsan weii

    ReplyDelete
  8. @Ujang9897

    bukan setakat pengsan u...huhu...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan