Tuesday, February 8, 2011

# apanakjadi # Bunuh Diri

Bunuh Diri Dalam Mesin Basuh...

semalam me sampai umah around 10:30pm...semangat ni nak basuh baju even letih kat ofis...yalah,, yang basuh bukan me pon...mesin yang basuhkan..me masukkan jek...ngee~

kuarkan semua baju-baju yang x sempat nak cuci kat kampung masuk dalam baldi...selesai semua, ngan penuh semangat la menuju ke mesin basuh...bukak jak tutup mesin tu,, Ya ALLAH.. bau yang sangat busuk tiba-tiba jak memenuhi rongga hidung me yang x berapa nak mancung ni...ades!!

ada makhluk berbulu yang x comel bunuh diri dalam mesin basuh...aiyak...macamanalah tikus boleh masuk dalam ni? heran jugak me...mouse protector dah pasang kat mesin tu... celah mana pulak dia masuk?puas me belek-belek mesin tu semalam cari mana tempat tikus tu boleh menyelit tapi x jumpa pun... isk!! misteri betullah tikus ni...

5 comments:

  1. haha tikus buat rumah dalam mesin basuh.maybe dia masuk ikot salur air keluar tu..

    kamu di tag kat sini
    24+1 = aku

    ReplyDelete
  2. Napelah dia bunuh diri dlm tu ek...hi3..

    ReplyDelete
  3. @gaung

    @azzey

    2 la pasal...huhuhu...pas ni misi memburu tikus akan dijalankan...ngee~

    ReplyDelete
  4. jgn2 moon sendiri kot yg masukkan dia dlm tu,, tapi moon lupe.. :p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan