Wednesday, February 9, 2011

# Handphone # Life

Jom Trace No. Handphone Pasangan Masing-Masing

Mobile Phone Tracking menyediakan satu kemudahan di mana kita boleh trace kedudukan seseorang hanya dengan memasukkan no. handphone mereka...nak cari boyfriend anda? nak cari girlfriend anda? manalah tau ada kat tempat-tempat yang x sepatutnya kan...huhuhu..blh spy dari jauh...nak trace kawan-kawan lama pon boleh... :))

*dapat info ni from Nadia... 

21 comments:

  1. Owh...bgs gak nie...nak try spy CL kat mana laa cam nie...

    ReplyDelete
  2. sungguh ringkas dan jitu. first time aku baca entri kat blog seminit setengah da settle bca. huhuhu. anyway nice sharing moon


    TOPIK : 5 CARA MENGENALI LELAKI GAY ( HOMOSEKSUAL)

    ReplyDelete
  3. susah laa nak jenjalan pasni... tinggal henfon kt bilik je laa..

    ReplyDelete
  4. biar btol...bak no kau aku trace..hehe

    ReplyDelete
  5. @cik Ladies

    hehehe...simple jek...

    ReplyDelete
  6. @MamaEma

    semua number pun boleh...ngee~

    ReplyDelete
  7. @redzuan

    ringkas but mesej sampai gak kan...

    ReplyDelete
  8. @Wan Zulqhairi

    hahahaha...tinggal jangan x tinggal...

    ReplyDelete
  9. @Ujang9897

    kena juga ang akhirnya...hahahaha...

    ReplyDelete
  10. @echah mashuri

    dapat x? hehehe...:)

    ReplyDelete
  11. wahhhh....! Betulkah dapat trace ni???

    ReplyDelete
  12. haha..dh trkena bnda ni dh lme dh...lol~..haha

    ReplyDelete
  13. aaa ! bencinye entry ni . bagi harapan betol . palsu semuanyaa !! aaaa !!! :((
    so sadd !! moon jahatt ! mencik !! kihkih . :P

    ReplyDelete
  14. hahahha....aku terkena.....huuuaaa....

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan