Monday, February 28, 2011

# BlogReview

KATEK MAHU REVIEW BLOG!!


Assalamualaikum semua...

Selama 3 ari rehat dari menconteng di blog yang dah agak-agak nak bersawang ni,, rasa rindu sangat...hehehe...but 1st update untuk hari ni nak jadi peserta dalam Puteri Katek punya review blog...suka-suka... :excited
Saja nak bagi orang kenal blog picisan ni...huhuhu... maklumlah,, newbie sesangat lagi dalam blog world ni...orang x tau pun yang me ni wujud...uhuk!

Panjang pula melalut,, sowi-sowi...Puteri Katek suh letak header dia dalam entry,, dah letak... Link ke entry,, dah link (sila klik pic header kat atas tu ea...) Dah letak tajuk entry seperti dalam syarat...

Cerita sikit pasal blog...huk!! Yang ni pula me xda idea sangat...hurm,, apapun,, blog me ni bertemakan caler merah, putih & hitam...Mula berblog sejak 6 bulan yang lalu...Cerita dalam blog ni semua umum...TIDAK dibataskan kepada mereka yang berumur 18 tahun dan ke atas sahaja...

Cukupkah tu ar??! 

4 comments:

  1. meh aku review...kau suka kentut..hahaha

    ReplyDelete
  2. @Ujang9897

    cis!!! hahaha...ang memang jang...
    makin dekat majlis ang,, makin sengal ang ni...

    ReplyDelete
  3. @Fariq

    amboi,, ang sengaja nak takutkan me ae...sabar jek menunggu...hhehehe..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan