Thursday, February 24, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Thanks to SitiSafiyyah coz tag me...xlah cantik mana pun blog me ni...biasa-biasa jak...segan jugak nak join but apa salahnya kan...join jak lah...ngee~

Syarat-syarat (me copy sejibik dari blog SS coz dia pun copy sejibik dari blog Luncai):

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 :: Done ::
2.Letak Header Hikayat Si Luncai - :: Done ::
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) - :: Done ::
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
 
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni - :: Done ::
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM


settle kan? ngee~ bagi sesiapa yang berminat nak join,, just klik pic header luncai kat atas tu yaa... :)

7 comments:

  1. eh fariq dah buat la mende ni..SS tolong jawapkan bg pihak fariq..;p

    ReplyDelete
  2. @Siti Safiyyah

    laa...yeker? hukhukhuk...x pasan pulak...

    ReplyDelete
  3. wah.. di tag lagi..hoho

    akn brusaha buat ;)

    ReplyDelete
  4. mentang2 blog kita tak pemes.. dia tak tau pun kita dah buat.. :(

    latest -
    -Apa Kata Mereka Tentang Blog Lucah

    ReplyDelete
  5. thanks sudi menjoinkan diri..gud luck..nice blog.. :)

    ReplyDelete
  6. @Fariq

    bukan itu bah maksud ai...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. @Encik Luncai

    same2 EL..thanks yaa..:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan