Wednesday, February 23, 2011

~Semakin Mencintai~

sepanjang hampir 6 bulan me berblogging,, macam-macam ragam bloggers yang me nampak...ada yang macam tu,, ada yang macam ni...ada yang lurus,, ada yang senget... ada yang bulat x kurang juga yang bersegi-segi...hehehe...me bersyukur kerana dapat peluang untuk melihat semua itu...

rasa untuk terus menconteng dan berceloteh di dunia blog ni semakin menjadi-jadi...even ada yang +ve dan ada jugak yang -ve... semuanya me terima dengan hati yang sepenuhnya terbuka... anggap saja sebagai panduan di kemudian hari... tapi me amik yang baek-baek saja tau...ngee~

paling best,, me dapat ramai kawan-kawan baru...and the most sweetest thing is semuanya sporting dan sempoi...banyak bagi nasihat dan pandangan untuk terus maju ke depan..lebiu all!! 

banyak ilmu yang me perolehi sejak mula berblogging...dulu dunia maya me hanya dengan facebook...tapi semakin lama semakin hilang semangat untuk terus berfacebook...inilah manusiakan...habis manis sepah dibuang...dapat yang baru,, yang lama dilupakan..ok! jangan amalkan...x baek untuk kesihatan,...


9 comments:

  1. hemm lame x nmpak moon.. mungkin da lme kowt sy x ber "BW"..

    ReplyDelete
  2. baru 6bulan? tapi follower dah 500lebih..hebat hebat..best kan blogging ni? ;) seronok dapat kenal dengan moon..:D

    ReplyDelete
  3. habis madu sepah dibuang la, bukan habis manis.. kehkeh.. papepon.. keep on blogging ye moon.. :p

    latest -
    -Perbezaan Antara Pasangan Yang Sesuai Dan Yang Betul

    ReplyDelete
  4. sebab fb tu tak best mana pun..
    hehhe

    ReplyDelete
  5. lebih suka buang masa dgn bl0g dr facebook kan3x?? hehe

    p/s anda di tag http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-muka-sedih-paling.html

    ReplyDelete
  6. @Siti Safiyyah

    sonok kenal ngan SS jugak...:)

    ReplyDelete
  7. @Fariq

    hahaha..salah ea? selaen ang xde orang yg pasan pun...ngee~ nyway,, thanks sebab pembetulan tu...biasalah,, BM kureng sikit...hehehe

    ReplyDelete
  8. @syuwai

    blog lebih melekakan dari facebook...ngee~

    thanks for the tag yaa...:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan