Tuesday, March 8, 2011

# rokok

Ada Apa Dengan Rokok?

Assalamualaikum semua..

Ada yang kata rokok itu bergaya..Ada pula yang kata hidup tak lengkap tanpa rokok..betulkah? Actually rasa lucu dengan prinsip hidup macam tu... Agak-agaklah juga if nak jadikan pembawa penyakit sebagai pegangan nak teruskan hidup..umpamanya si perokok tu hidup untuk bunuh diri..

Sekarang ni budak-budak sekolah pun x segan silu merokok di khalayak ramai.. rokok naek harga pun macam xda kesan untuk mereka..apa xnya,,ada certain kedai yg jual 'rokok batang-batang' dengan harga RM1.00.. budak-budak ni pun suka la nak beli..

Tapi me paling pantanglah ngan orang pompuan yg merokok..terutama sekali yg bertudung..adoi, sakit mata jap..

Tinggalkanlah benda alah tu..cuba pakai duit tu untuk benda yg lebih berfaedah..sentiasalah beringat..

p/s : apa pandangan korang if someone yg berbaju kurung dan bertudung labuh merokok tanpa segan silu..?
Published with Blogger-droid v1.6.7

10 comments:

  1. erkk?,.brtdung lbuh brbju krung merokok?buang tebiat ke hape tu?,.adohh,bt skit mate je kn?,.pernh jmpe ke?,.

    ReplyDelete
  2. @HATYCIKNUURUL

    penah jumpa...buat muka x bersalah jek budak tu...isk..isk..

    ReplyDelete
  3. same la...x suka pempwan merokok!

    ReplyDelete
  4. tudung labuh???biar betl moon??tk pernh lgi jumpe,klu free hair smoker belambak je nampk...ape nak jdi laa...

    ReplyDelete
  5. @nur aisya humaira

    betul yunk...huhuhu...memang terkejut tgk...

    ReplyDelete
  6. kan kan..tak elok isap rokok..=)

    lagi pompuan isap rokok..tak elok...baik isap rokok hidup...ops...

    derm..terlucah

    ReplyDelete
  7. hai awak :) saye da join awak:)
    follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

    ReplyDelete
  8. Kalau ade girls pakai baju kurung dan tudung labuh hisap rokok, sy pandang je. Setiap kali die menyedut asap2 rokok maka sy akan pandang die.

    Jadi itu lah pandangan sy pada girls bertudung labuh atau tak bertudung skali pun. Sy tetap memberikan pandangan. keh3..

    (^___^)

    ReplyDelete
  9. @ Ujang9897

    isk!!! aku tau la ang dah x sabar nak tempuh mlm jumaat...hukhukhuk...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan