Tuesday, March 29, 2011

# blogger # blogger-droid

Blogger-droid Memudahkan

Assalamualaikum semua...

Xsangka ari ni ari Selasa...cepat masa meninggalkan kita... Muhasabbah diri jap dengan hari-hari yang berlalu semalam dan sebelumnya..

Sekarang ni berada dalam bus..Otw nak balik umah..Semalam tido kat umah kawan..bestnya ada kawan bercerita sebelum tido..hehe..malam ni kembali cerita antara me & astro..huhu

Memang best guna android ni coz boleh surfing tenet kat mana-mana...paling penting proses meng'update' blog dan blogwalking menjadi lebih mudah..

Actually xpernah terfikir pun nak guna android ni sebab pada pandangan me semua hp yang support android mahal...but bila dah ada yang hadiahkan, kecik tapak tangan nyiru me tadahkan...hehe...

P/s : using blogger-droid from Sony Ericsson Xperia x8.. ~thumbs Up~
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 comments:

  1. nak jugak...kene tunggu jadi tunang orang dulu ke baru dapat android sebijik? kehkeh ;p


    psstt : Temerloh takde air T___T

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan