Wednesday, March 30, 2011

# Ben Ashaari # Segmen

DECO DECO BENG BENG BOONG!


Assalamualaikum & Salam sejahtera semua...

updating by joining segmen En. Ben... ^^


20 comments:

  1. beng beng kedebababooooooooooo!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. merah2~
    heheheh..garang~ meooww~~

    ReplyDelete
  3. terbang from blog BA =]

    simple and nice onee ! thumbs up ^^

    ReplyDelete
  4. ni dah memang ok...geng-geng selalu terjah Bro ben..hahahaha

    ReplyDelete
  5. dtg dr blog abg ben :) meriah sgt lh merah -.-

    ReplyDelete
  6. itam + merah = smart..!

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

    ReplyDelete
  7. @zieha hisham:

    jauh terbang..thanks sudi singgah...:)

    ReplyDelete
  8. @Pembawa_Wacana:

    hahaha..tu la pasal...memang x lepas punya... ngee~

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen deco2 beng beng boonggg

    smart dah blog ni!

    ReplyDelete
  10. not bad lah blog ni
    semmpoii !

    jom dtg lawat blog and follow kte pulak yaww :DD

    http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

    ReplyDelete
  11. salam....mai jenjalan dr abg ben punye deco....wlopon xsmpt join, tetap nk terjah gak!..heheh

    ade masa ke takdak masa ke jom mai belog kite yer..

    wsalam

    ReplyDelete
  12. as salam..
    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    hoho~ blog serba merah. macam nelly la pulak~
    =p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan