Wednesday, March 2, 2011

# Life # Merapu

Ini Bukan Entry Sentap Okay!

Assalamualaikum...

Entry ni khas buat someone and umum buat semua orang...nak tanya korang lah kan,, apa pendapat korang if ada orang asyik minta maaf even korang dah kata yang korang dah maafkan dia lama dulu...everytime hanya perkataan 'Maaf' or 'Sorry' yang kuar...

Bila me dah kata 'It's Okay..' means forget it...It almost 2 years but u still keep saying it...and i always ask u to forget it...Macamana nak lupa if perkara tu seperti diungkit-ungkit... and i know u read this so i'm not gonna beg but i'm asking properly stop asking for my forgiveness...

Bukan pada me sepatutnya kata maaf itu...u know more what i mean kan?

Sorry if ada yang rasa entry ni mengada-ngada...bukannya me x suka orang minta maaf tapi if berulang-ulang boring juga...

To that someone,, please understand...



3 comments:

  1. setuju tu..
    asik org mintak mmap aje..
    mestilah naik menyampah telinge dengar..
    org dah ckp maapkan tu kirenye stop smpai situ laaa....
    hehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe. it's happen in my life. :)

    ReplyDelete
  3. mcm tau jak moon...
    haha..org dah maafkan..tp bila balik2 minta maaf..jd meluat pula kan..ada kes pula x ble maafkan..huhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan