Tuesday, March 1, 2011

# Bloglist

Join Bloglist Ujang9897


Tiba-tiba terbuka pulak ati me nak join bloglist mamat kentut ni...hakhak...apapun,, me memang minat habis ngan vespa...lawa wooo...nanti nak minta header Ujang ni buat koleksi... ngee~  Anyway,, blog ni memang sempoi...Entry dia owez dapat sambutan...Simple but interesting...

Err,, adakah ini entry mengampu? Tidak sama sekali...Cuma nak btau kat sini yang mamat ni telah menjadi semakin sengal bila tarikh nikah dah makin dekat...hakhakhak...

7 comments:

  1. erkk agak setuju ayat makin sengal bila tarikh nikah dah makin dekat..ngehh

    ReplyDelete
  2. @Siti Safiyyah

    ada jugak yg pasan selaen me..ngee~

    ReplyDelete
  3. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

    ReplyDelete
  4. @Ujang9897

    thanks ujang...ang memang baek ati....hikhik...

    ReplyDelete
  5. memang agal sengal sket.. hihii mungkin nak ilangkan kegugupan sebelum salam ngan tok kadi kot.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan