Sunday, March 20, 2011

# Kad Kahwin # Kahwin

Kad Kahwin

Assalamualaikum semua.... Selamat petang dan selamat berhujung minggu... ^^


Quite busy weekend...nak update blog pun masa agak terhad...huhuhu...


Semalam pegi Ed Bridal,, pilih pelamin,, pilih wedding dress...alhamdulillah setakat ni semua berjalan lancar...masa online ni pun tengah proses kad kahwin...design sendiri,, print sendiri... puas hati sangat even a lil simple but i do love simple thing... :)


Family pun kata my design ni ok...cik abg pun kata cantik...wahhh,,, bangga sat diri me...ahaks!! Kat belakang kad nak letak 'Made by mOoN'...sesiapa nak tempah ok jak...hehehehe...


p/s : miss u all...mana-mana yang berkunjung tu,, nanti me balas kunjungan u all yaa...lebiu...xoxo...


8 comments:

  1. laaa ingat tadi nak tunjuk kad kahwin moon..ngehh


    psstt : Korang ada tak hobi yg pelik2?

    ReplyDelete
  2. uit.design sndiri.. murah la sikit kan.. =P

    ReplyDelete
  3. @Syafiq Rosli

    thanks yaaa...:)

    ReplyDelete
  4. @Siti Safiyyah

    will be uploaded 3 weeks before majlis...insyaAllah... :)

    ReplyDelete
  5. @cik Ladies

    yup and puas hati even simple... :)

    ReplyDelete
  6. kembali ke sini sebab nak bgtau anda di tag!

    http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

    p/s ei, baru brapa jam x msk sini, dah b'tukar wajah ^^

    ReplyDelete
  7. as salam..

    wah! design sendiri~
    bagus!
    saya pun cadang nak buat sendiri.buat pop up rose card. ada dalam blog saya.
    huhu~


    ingatkan ada gamabr kad kawen tadi. nak tengok~
    mana taud apat ilham~
    hoho

    =)

    kenapa tak boleh add orang sebarangan dalam list kita?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan