Monday, March 28, 2011

# Jalan-jalan # KKUITM

Merayau!! :P

Assalamualaikum semua...

Penat tapi best!! Itulah yang mampu me gambarkan tentang hari ni..Seharian kat KK langsung x fikir sal ofis..

Opps!! Bukan ngular tau but me terpilih untuk join kursus bersama dengan ahli KKUITM dari Shah Alam di Menara MAA Kota Kinabalu.. Even cik abg me xda but still really enjoy it (kecewa sebenarnya..waaaa!!!) But ahli laen pun semua sporting..terbaeklah!!! :-D

Banyak yang me tatau sal KKUITM sebelum ni but today i know everything...mihahaha...pas ni xboleh terlepas 'apa-apa'...

Habis jak kursus jam 5 tadi terus kuar..xsempat nak jamah kudapan pun..bukan sebab xsedap tapi sebab nak kuar b4 jalan jammed..

Now dah sampai kat Wisma Merdeka..tengah tunggu kawan-kawan yang kata nak shopping..me? Duit xda ni, mampu nak window shopping jak la...huhu...

Sempat jga singgah mana-mana kedai emas yang ada..Saja survey 'benda' tu...hikhikhik...but bila ada yang berkenan,, size pla xda..isk!! sama cam masa nak cari high heels ari tu la...size xda..biasalah,, size kaki cinderella...yang me xpuas ati,, boleh pla kakak salesgirl tu suh pg cari kat kedai kasut kanak-kanak..agak-agaklah wei...huhu...

Oklah..nak cari tempat lepak sementara menunggu..orange juice sangat menggamit minat dikala haus ni..
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 comment:

Follow me @munirah_izzan