Friday, March 4, 2011

# Life # Love

Terminal Dua KKIA

Assalamualaikum semua... :)

Skang ni ada kat Terminal 2 KKIA...sedang menantikan kehadiran cik abg tersayang...ahaks!! penat woo...suppose flight cik abg ngan family dia dah sampi around 10:30am tadi but delay lah pulak...cik abg kata sebab penumpang lebih,, tu yang delay...isk!! cam mana pulak boleh lebih ea? pelik jap...

terpaksalah tunggu 12:15pm...hope sampai awal sikit...hahaha...macamlah ada shortcut atas tu...apapun,, me dah start pening-pening skang ni...letih sebab semalam tido lewat and pagi tadi kena bangun awal and travel more than 2 hours untuk sampai sini...

apapun,, i'm happy waiting...sementara menunggu lepak ar kat cc jap..x jugak buang masa...tapi skali tgk harga uuntuk sejam,, RM5 tu geng...ades!! slalu paling mahal pun me penah jumpa is RM3 per hour...


Memang kut rate kat cc epot ni mahal...RM3 for only 15 minit surfing...x cukup laaa...belum sempat kut habis baca 1 entry dah habis tempoh 15 minit tu...huhuhu...


entry 0 untuk hari ni...wait for tomorrow pulak ea..(akhir-akhir ni,, hanya mampu menghasilkan entry 0...huhuhu...bukan tandus idea tau...but ada sebab laen yang mempengaruhi...)

p/s : rasa cam nak makan Dunkin Donuts pulak...ngee~


5 comments:

  1. sanggup tu..hehe

    mcm emo jer..sebab apa

    ReplyDelete
  2. exited ko tu kan..hehe

    sabar2x..

    besok kami pi rumah ;p

    ReplyDelete
  3. cekik darah betul laa kat airport ni...

    ReplyDelete
  4. selamat jumpe yang tersayang =)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan