Monday, March 21, 2011

Wajah Baru

Assalamualaikum semua... :)

Apa khabar semua? ada yang rindu kat me x? huhuhuhu... memang xkan ada,, betul x? =((

Ku sedari kedaifan diri...Hanya sorang blogger picisan yang menumpang kasih di sudut dan ruang yang ada...

Apapun,, i'm happy coz blog me dah berubah wajah...transformasi yang sangat-sangat diperlukan akhirnya jadi nyata...so,, how's my new template? ok x? ok x? Semua ni adalah hasil idea dan usaha en. Alieff...

Thanks so much alieff...i love this so much and the header,, so cute!!! :)

Apa pandangan semua?

16 comments:

  1. alif buatkan ke??

    bg blogger baru cam kawan ni.. lagi suka blog yg letak 1 sidebar je,, tak pening sgt tgk kiri kan time baca entri.. thee..

    kalo saya rindu pon.. org tu rindu kat orang lain.. :kecewa

    ReplyDelete
  2. @Fariq

    a'ah...

    satu lg ok ea? jap2...

    rindu-rinduan,, jadi kenang-kenangan~ huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. yup 1 lagi ok.. nampak kemas skit.. letak belah kanan mcm biasa blog2 lain buat.. then gambar2 award tu takyah la letak kat sidebar.. buat 1 page utk award tu je sng.. lagi satu trafik feed tu tak perlu pon letak.. takde function sbnrnya.. kan blogger dah de stat plus nuffnang pon ade kan..

    ha lagi 1.. takyah la pakai moderation komen ni.. kbykn blogger bukan suka sangat bendaalah ni.. lagi2 kalo yg rajin typo mcm __________ ni.. hehe.. so senang la nak delete buat komen yg baru...

    *sekadar pandgn.. rasa nak ikut. ikut la.. takmo takpe..

    ReplyDelete
  4. @Fariq:

    thanks for the comment...hurm,, ada yg me boleh follow but ada yg x dapat coz dah terlanjur jadi macam tu...ngee~

    ok...moderation comment tu me dah buang...actually me buat tu supaya me alert yg ada komen baru masuk...coz kadang2 ada jugak yg terlepas pandang...huhuhu...

    thanks again ya... appreciate it so much.. :)

    ReplyDelete
  5. nak alert komen sng je... bukak je emel yg moon guna utk terima notify..
    mcm fs kalo online gmail tak penah pon tutup.. walaupon blog tak de komen masuk, tapi komen blog lain yg fs subscribe tu fs bley tgk.. kire sng la nak tau..

    ReplyDelete
  6. ha lagi 1.. kalo dah tak bley wt pape.. seimbangkan la gadget kiri dgn kanan ni.. jgn nmpk tak balance sgt k

    ReplyDelete
  7. @Fariq:

    ok yunk...nanti nak buat something ngan blog ni lg...hurm,,, thanks yaa...:)

    ReplyDelete
  8. merah mnyala mmg bersmgt!.. kalah redmummy..hehe..to mmg lawa kaler... tp mcm fs ckp lbih elok 1 sidebar..tp kalau minat 2 sidbat pon xpe :)

    ReplyDelete
  9. @Mr.Kerro:

    i loikee red so much...hehehehe...x bleh nak tukar sidebar bg 1 dah...xpe ar..yg ni pun ok kut...thanks mr.kerro... :)

    ReplyDelete
  10. sorry late.. tak prasan shout.. ha poll tu bley check kat nuffnag site.. tak ingat belah mane.. check la satu2 tab kat situ.. ade punye k..

    ReplyDelete
  11. @Ujang9897:

    haruslah...mana blh bagi ang sorang jak tukar... ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah blog dah comel.. cuma template blog jer belum mesra seo.. ;) boleh edit sikit kod html..

    sidebar yg ade 2, okay.. tp bior le 2-2 belah kanan.. sebab search engine baca dari belah kiri.. takkan nak bg search engine baca sidebar kan.. better n3 belah kiri sekali...


    anyway, blog dah comel ni.. sure lebih bersemangat berblog kan...



    jemput singgah ke kakyong.com

    ReplyDelete
  13. @kakyong:

    2 la pasal kak yong but rasanya ok jugak kut...hukhukhuk...later kena tukar lg ar ni...

    semangat mari kak...hehehe...tapi bz skit nak upate skang ni...

    ReplyDelete
  14. lawa moon...baru dpt komen..tgk tmpt syuwai jak...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan