Friday, April 8, 2011

# Anjung Blog # Cite Je

Anjung Blog!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua... :)

Tiba-tiba pula hilang mood di pagi jumaat ni...isk!! xtau la...malas nak crita...abaikan...x penting pun kut...argghhh!!! (jerit kuat-kuat..)

Ok,, meh sini nak crita sikit sal Anjung Blog...pernah dengar x? Ada yang pernah dan ada yang x pernah kan... Me pun baru tau malam tadi..tu pun setelah menyibukkan diri kat BCR... hohohoho


Hah!! Yang ni lah dia Anjung Blog...Tengok kat atas tu,, page me dah masuk...Baru jak submit form awal pagi tadi...x lama pun prosesnya...syarat-syarat nak join pun x berat...

Siapa yang cipta Anjung Blog ni? Nak tau lebih lanjut,, KLIK SINI... If dah baca,, boleh proceed KE SINI pula... 



No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan