Friday, April 15, 2011

# Astroboy # Ben Ashaari

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia... ^^

Ada rasa macam nak jadi budak x petang ni? if ada,, sila klik pic header di atas ea...errr,, tapi if bukan budak x boleh minat kartun ea? ngeee~

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA


Weee...kenal x? Mesti kenalkan...Ni la Usagi Tsukino @ Sailormoon...Me sangat minat ngan dia ni..Dunno why...Me membesar dengan anime ni...Dari kecik sampai la me besar panjang ni,, anime memang x lekang dari ingatan... :)

Dia ni agak keanak-anakkan sikit...but if she in a battle field,, dia akan menjadi seorang yang serius...dan dia amat mementingkan persahabatan... She's pretty of course... weeee~~

And ost Sailormoon ni best,,, best dan best... Me sertakan lirik sekali ea... ^^


Maaf ku tak pernah berterus terang, bukan ku tak mempercayaimu..
namun sebelum ku berganti rupa ingin aku menemuimu…

ku kan bermandi cahaya bulan, dan cemerlang di malam yang cerah..
memang telah lama kurasakan ingin menolong yang lemah…

tiba2 keajaiban terjadi….
kekuatan muncul di diri…

untuk melawan semua kejahatan, kekuatanku harus digunakan…
menegakkan segala kebenaran, ini keajaiban alam…

Aku mempercayainya….



APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK DAN KENAPA



Yang ni pulak,, kenal x? Astroboy... Me xtau kenapa me x suka but memang langsung x pernah ada niat pun nak tengok...Ermmmm,,,, yang penting me memang x suka lah...titik!

Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ...

... Kucing biru!! hehehe... me bukan nak jadi bulat exactly macam si kucing biru but nak keistimewaan macam tu dan kebolehan transform seperti kebolehan Sailormoon..opps!! tapi bukan seseksi Sailormoon yaaa...wink~wink...

DORAEMON
 
Doraemon bukan superhero..???? grrrr...Doraemon pun superhero apa...

Nota untuk Doraemon : I'll be hunting ur pocket from now on...hahahhaa... :p

9 comments:

  1. huhuh..doremon jadi pahlawn tu~ heheheh

    ReplyDelete
  2. a'a doraemon tu hero kepada kucing n nobita hihihihi~

    ReplyDelete
  3. waaaa kte ske jupiter;D

    meh bce sni lak

    http://nellyixora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. astroboy tue memang tak best...



    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

    ReplyDelete
  5. doremon best ke? kalo zaman dulu punye doremon best la..suare kiut..doremon sekarang suare dah pecah..mebi dah baligh..haha

    ReplyDelete
  6. huhuhu...
    sy suke tomatoman..

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

    ReplyDelete
  8. doraemon memang best.... asyik kena buli saja dgr nobita...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan