Friday, April 8, 2011

# Ben Ashaari # Segmen

BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT






Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua...

Petang ni nak join Segmen anjuran En. Ben...

Suka masuk Blog En. Ben sebab...

- (grrr...sedang xda idea sebab sakit perut) Segmen-segmen yang dianjurkan membuatkan me teruja untuk melontarkan segala idea-idea yang ada dalam kepala...salah satu platform juga untuk blog dikenali oleh mereka, mereka dan mereka di luar sana...

- Segmen yang dianjurkan juga adalah salah satu cara untuk meningkatkan traffik me yang sentiasa berada pada mutu yang sederhana...

- Setiap kali join segmen En. Ben,, me akan dapat satu dua orang kawan baru...and me getting excited even diorang just singgah and tengok-tengok even without komen-komen,, sekurang-kurangnya mereka tau tentang kewujudan blog yang x berapa nak meriah ni...Dan kemungkinan untuk diorang kembali lagi ada... huhuhu...

- Penutup,, hargai semangat En. Ben untuk tolong blogger baru macam kami ni...

Ntah apa-apa yang me type ni...grrrr!! perut makin buat hal...




2 comments:

  1. dye mmg dasat.update blog tak henti2.fuhhh~

    ReplyDelete
  2. @rara pinkkissh:

    sangat2 dasat...hohoho...x kering idea tu...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan