Friday, April 8, 2011

# Akademi Fantasia # Bangku Kosong

Campaign No TV Week!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua...



Tadi masa bw sambil-sambil ngudap biskut chipsmore + teh o,, terjumpa sal Kempen Jangan Menonton TV kat blog HH... Kempen  bermula 21 April 2011 hingga 27 April 2011 anjuran FOMCA...

Agak-agak tercapai x kempen ni? hohoho...me kata jak nak sokong but ntah dapat ke dok...bukan apa,, rancangan-rancangan kat tv amatlah menarik...apalagi dengan kehadiran Maharaja Lawak dan Akademi Fantasia Musim Terakhir...Lagi ada Top Chef and The Biggest Loser...and So You Think You Can Dance...arrrr!!!

Hahaha...semuanya reality show kan...best apa...dah lagi me tinggal sorang kat umah ni,, x sanggup kut nak tinggalkan tv ni terbiar sunyi sepi...huhuhu...isk!! Rasa bersalah dah ni...nak sokong,, x sokong,, nak sokong,, x sokong...isk!!!


4 comments:

  1. hiihi..dah lme pipi ni x melekat kat tv~

    ReplyDelete
  2. saya dah lama sokong kempen ni sbb kat kolaj mls nak tgk tv :)

    ReplyDelete
  3. hehe.. sokong time nak tido je la.. time tak tido xyah sokong.. boleh camtu??

    latest -
    Terminal Bersepadu Selatan Memang Style

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...
    ct boleh je xtgk tv...tp ct mmg suka tgk tv klu balik kampung...suka tgk movie dgn parents...hehehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan