Thursday, April 21, 2011

# Erti Kehidupan # keywords

Dialog Isteri Ajak Main

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua...

Lapar pula tengahari ni...huhu...dalam lapar-lapar sambil jaga kaunter ni,, me godek-godek ar blog stats... and apa yang me jumpa,,


Yang dua kat bawah tu,, rasanya pasal entry ni Khidmat Phone Sex??! but yang satu kat atas tu xtau datang dari mana...huhuhu...sengal...mana me sediakan dialog-dialog lucah cam tu...blog me ni suci lagi murni tau...Macam ni lah orang melayu,, asyik nak cari yang lucah-lucah jek...insaflah wei...

if kat blog Ujang9897 laen la... confirm ada kut...isk!! Hilang lapar me jap...




7 comments:

  1. hahaha...kesian.... =P kat blog sy pun selalu kena...tapi malas nak update pasal tu...huhuhu

    ReplyDelete
  2. hmm tu laa dia..dorg suka cari menda2 yg xdtgkan paedah..huhu

    ReplyDelete
  3. kat blog lama fs byk la gini kuar.. kat blog baru ni takde.. mungkin takde keyword yg gitu kot.. :p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan