Monday, April 25, 2011

# Erti Kehidupan # GiveAway

Giveaway Ujang9897


Assalamualaikum...

Nak join GA mamat sengal ni...hehehe..malam ni dah tutup...saja nak join last-last minit...if ada lagi yang nak join,, sila klik pic header Ujang atas tu ea... :)

Oleh kerana external me dipinjam oleh kawan,, maka xda pic yang santai selain ni kut...hahahaha...layankan je la...penat godek pendrive cari pic...even Ujang kata x wajib but nak letak jugak...ngee~













Nak kena bebel lagi ke? Actually me xda bakat bebel-bebel ni...nak suh kutuk boleh...hahahaha...but oleh kerana me nak jadi sorang gadis ayu yang sopan maka dengan ini me nak puji-puji la ea...

~Blog Erti Kehidupan ni agak best kerana entry-entrynya adalah tergolong dalam entry yang agak gatal~

Hahaha...boleh cam tu kan,..?!

Nak kena tag ea?...hurm,, x yah la ea...ngee~ bukan malas cuma kerajinan tu agak kurang petang ni...ececeh...lalalala~

Done...semua siap...penatnya menaip...hakhakhak...


No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan