Monday, April 11, 2011

# Bicara Mak Dara # Jika Aku Pelakon Popular

JIKA AKU PELAKON POPULAR


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Wah,, wah,, bukan maen lagi tajuk ea...ahaks! Nak join segmen Mak Dara ni...Saja bajet pandai berlakon...hahaha...Nak join jugak? klik jak pic header kat atas tu...

* Nak berlakon teater, drama atau filem

Drama kut...best...bleh bagi orang meluat lama sikit tengok me kat tv...hahaha....

* Watak yang diidamkan

Opkos nak watak baek-baek...muka suci murni ni mana ada bakat nak dapat watak jahat..hahahaha... :tampar

* Nak berlakon disamping Pelakon popular mana

Nak Iqram...eh,, Ashraf Muslim...hurm,, Farid Kamil lagi ok kut... hahahaha...ok lah,, me pilih Sam Shaheizy...muktamad!! ngehehehe...

* Nama glamour anda

Glamour apa nama Moon... ahaks...

Sesi perasan bagus telah siap...hehehe...

9 comments:

  1. wahhh besttt2 jawapannya.. Iqram br aje berlakon dalam drama Mak Dara yg ditayangkan kat rtm2 3 hari lepas tajuk drama Aku Dia dan Dia hehe

    ReplyDelete
  2. watak gatal la ek..lg sesuai..sbb gatal nk yg hensem2 jer..hahaha

    ReplyDelete
  3. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA:

    best if dapat berlakon ngan Iqram...Hero Malaya tuuu... ehiks... ;)

    ReplyDelete
  4. @Ujang9897:

    ai sedar diri nyah...x sesuai watak gatal yang selalu liuk lentuk macam rumput kena tiup angin...badan keras cam me confirm x jadi...hahaha...

    ReplyDelete
  5. aku takde watak lagi... takde job lagi la ni....huhu

    ReplyDelete
  6. Glamer aper nama MoOn tuuu .. Simple dan senang nak ingat ;D

    ReplyDelete
  7. ceh nak jugak tu jadi pelakon... sebenarnya fs pun nak sbnrnye// ngeh.. nak blakun filem sci fi punye.. pergghh mesti pecah panggung.. :p

    latest -
    Tukang Cerita Lagi Hebat Dari Tukang Kayu

    ReplyDelete
  8. wahh nk berlakon drama yu..auww auww..ai minat erobik dpn tv je..eh releven x??lalala =P

    ReplyDelete
  9. oh hye artis "mOoN", nak sain? :p

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan