Thursday, April 7, 2011

Pencalonan Header Blog Lelaki/Wanita Pilihan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Akhirnya me dah amik keputusan header blog mana yang me nak calonkan dalam Pencalonan Header Blog Lelaki/ Wanita Pilihan anjuran BPM...kenapa? sebab x boleh calonkan header blog sendiri maka me calonkanlah dua header ni...huhuhu.. :kecewa

Apapun,, header blog mereka ni memang layak dipertandingkan...cantik u know!!

Calon Untuk Header Blog Lelaki Pilihan


Ni actually header baru... Header lama pun lawa and bersahaja but the new one lebih menampakkan si empunya Blog Suratan Kebetolan adalah sorang yang berkarisma... Sorang yang bersemangat but sempoi... Bagi me,, hitam + purple adalah warna korporat... Even me type macam tu but entry dia x berat tau... :)

p/s : He love purple i think... ngee~  :p

Calon Untuk Header Blog Wanita Pilihan


Me calonkan header blog ni sebab it looks ceria and simple... Imej tersendiri... Yang penting,, me suka umah tu... nak umah jugak!!! hehehehe...Blog kakak ni pun best... entry-entry yang amat mudah difahami...Ramai der yang singgah blog dia... 

p/s : i think she loves green... ngee~ :p

p/s/s : xda orang nak calonkan header blog me ke???? kan lawa tu... hahaha.. pasan sat.. sesiapa tolong tampar bagi sedar diri ni...
 

2 comments:

  1. ehem3 header sape tu? ;p tenkiuu eh mencalonkan header blog ss. oh ya ss mmg peminat warna hijau. ingat hijau ingat ss. peace~ ^^

    ReplyDelete
  2. wow header ss masuk la !! huhu :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in