Saturday, April 9, 2011

# Bangku Kosong # Qaseh Delia Adelia

Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua...

Apa khabar anda di Hari Sabtu ni? Me? Ok jak...berpanas seharian di dalam umah pada hujung minggu adalah satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan...huhuhu...letrik xda start jam 12.00pm tadi hinggalah jam 6.30pm...arrrr...tension me jap...bukan apa,, if ada lappy 'hidup'lah juga...ni dengan mr.lappy pun kehabisan tenaga...err,, apa me merepek ni...huhuhu...

Ok lah...On jak mr.lappy tadi terus cek blog...memang xda keja laen ar...hohoho...ternampak segmen anjuran HH...Nak tau segmen apa,, klik jek banner HH kat atas tu...

Actually me kenal Qaseh Delia Adelia ni thru segmen-segmen anjuran En. Ben...Just kenal melalui dunia maya jek...x pernah bersua muka dan bertentang mata...teringin juga but xtau bila...Falling in love with most of her entry...best!! Love the way she express her opinion... memang terkena di hati me...

Qaseh Delia Adelia (sowi coz cilok tanpa kebenaran..huhu..)
Ni antara entry-entry yang berjaya buat me owez thinking...

Tayang2 Body ! hantaran mahal ?

Sibuk Merancang ! tapi ~

Rasulullah menangis kerana kita ~ jahatnya kita !

Ada banyak lagi...If nak baca,, pegi lah terjah blog beliau... me owez stalk entry-entry dia...


3 comments:

  1. suka entri qaseh yg latest tue.. rasullah mennagis kerana kita..

    ReplyDelete
  2. @akuwanblur90:

    yup...same here...seram sejuk baca... huhuhu...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan