Wednesday, April 13, 2011

# Lagenda Fairytales # Rahsia Hati Aqila

Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi Penulis Novel

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua...

Setelah sehari suntuk berhempas pulas menyiapkan keja-keja yang memang xkan siap ni,, akhirnya me amik keputusan untuk menyambungnya pada keesokan hari...pening sudah ni...huhuhu...me pun xtau dah yang mana satu dokumen,, yang mana satu fail... :blur


Apa kena mengena banner ni ngan keja me? Adalah...Nak rehatkan minda dengan men'join'kan diri dalam segmen Cik Bambam...segmen apa? klik jak banner atas  tu...yeah!! semangat blog kembali...ngehehehe...

Kalau me ada bakat,, me nak jadi penulis novel..kenapa? Sebab me minat,, minat dan sangat minat...Dulu me menulis sekadar nak luahkan perasaan...like if me sakit ati,, marah,, geram or rasa nak pukul orang,, the best thing selaen membebel x tentu pasal adalah dengan menulis dan mengarang...

Kat bawah ni adalah antara karya-karya yang me karang... xtau best ke x...sedap ke x sedap ceritanya but if free,, sudi-sudikanlah baca...:)

Rahsia Hati Aqila
Lagenda Fairytales

Antara penulis yang sangat me minat is Aisya Sofea dan Aina Emir...Ada banyak lagi actually but xpayah kut nak senaraikan semua...Apapun,, i do respect all the novelist...

Agak-agak boleh tercapai tak? :)

p/s : nak buat novel bersiri ala-ala Harry Potter versi Hang Tuah & Snow White... ada harapan untuk laris x? :p

2 comments:

  1. thanks join!! :P

    cek list kat cni ek.. :P

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/mereka-kata-kalau-mereka-ada-bakat.html

    ReplyDelete
  2. bakat cik moon mmg dah ada dah..masa join segmen fariq aritu pun best penulisan cik moon..try la tulis, pastu kasi kat mane2 penerbit novel utk tgk2kan. manetau ada rezeki ke. =)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan