Wednesday, May 25, 2011

# Life # Wedding

4 Days Left

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Tension!!!! Itu jak yang mampu me gambarkan tentang perasaan me skang... Keja ni memanglah x penah nak habis but boleh x if kita buat step by step dulu... Siapkan yang ni then baru berganjak pada yang tu... If belum siap yang ni then beralih pada yang tu,, sampai bila pun x siap... Betul bah kan?!

Arrr... dan satu lagi tense sal ni,,,


Tinggal lagi 4 hari but i'm still stuck di opis!!! dup dap dup dap... Jantung memang x mo benti berdegup kencang... huhuhu... nervous!

"Sepatutnya seminggu ni x boleh sudah ko tension-tension pasal keja.." pesanan from one of my bff...

What to do.. Cuti start 27/5/2011...2 days before my wedding day... Memang rasa cam mo meraung ni... =((

2 comments:

  1. lol.i tak tau pun yg u nak kawen moon.

    ReplyDelete
  2. @rara pinkmafia:

    wah,, betol ke? huhuhu... lagi 4 ari yunk...takut~cuak~

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan