Thursday, May 5, 2011

# Lagenda Fairytales

Akhirnya Ada Yang Bertanya,,

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


Lama dah x update pasal Lagenda Fairytales kan...X sangka ada juga yang ingat... :terharu

Thanks LC Althea kerana bertanya... Kawan ofis pun ada jugak yang tanya...

Sebenarnya banyak dah buat tapi masuk dalam draft...Xtau ar kenapa...Nak post but rasa cam ada yang kurang pulak... Sian jugak kat Hang Tuah and Snow White... Mesti diorang rasa di anak tirikan...huhuhu...

Apapun,, me akan publish satu persatu semua yang ada dalam draft tu... Just when tu yang me x pasti lagi...

5 comments:

  1. @hawiz:

    entry sebelum ni dah baca x? hehehe..

    ReplyDelete
  2. ekeke, best pulak.. sbb tu tnye.. siap bookmark lagi.. ;p

    ReplyDelete
  3. ooo... x penah bace... x pe jap lagi selongkar post kamoo...

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan