Saturday, May 7, 2011

# Cabaran 30 hari blogging

Cabaran Hari Kedua : My Favo Movie

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Baru sampai hari kedua cabaran 30 hari blogging.. Rasa cam dah lama start tapi x habis-habis... Hohohoho..

Ok lah.. If sal movie ni memang banyak sangat yang me minat.. If nak listkan panjang gila..

Filem melayu me minat semua filem allahyarham Tan Sri P. Ramlee.. Kepuasan yang me dapat bila tengok filem2 beliau x dapat digambarkan.. Me rasa semua pun sokong apa yang me typekan ni.. P. Ramlee the best..

But selama me menonton movie melayu ni,, ada satu movie tv3 yang betul-betul menyentuh hati me... Takbir Untuk Abdah lakonan Rosyam Nor dan Wan Norazlin... Dah x ingat tahun berapa but me memang sukakan movie tu.. Even x masuk panggung but for me, memang the best..

Movie maen masa raya.. And every year me memang harapkan tv3 maenkan movie ni but dah dua tahun hampa..

Movie luar negara pun banyak juga yang me minat but x payah crita la ea.. Ngee~
Published with Blogger-droid v1.6.8

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan