Monday, May 30, 2011

# Wedding

Huh?! Siapakah?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Selamat Menyambut Pesta Menuai bagi mereka yang meraikannya... Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamatan bilang orang kadazan dusun...

Pagi ni bangun dengan perasaan yang agak terkejut.. Apa x terkejut tiba2 jak ada lelaki tido sebelah me...huhu..

Rupanya husband me la pula... Ntah macamana boleh lupa.. Sib baek x jerit..

Semalam me telah selamat dinikahkan dengan pasangan pilihan hati yang terbang jauh dari semenanjung... Alhamdulillah,, semuanya berjalan dengan lancar.. Me and en.hubby diikat dengan sekali lafaz akad..

Memang penat sangat.. Majlis mula jam 10.30 pagi hinggalah ke 11 malam.. Thanks kepada kawan-kawan dan tetamu-tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis kami..

Sangat terharu bila ofismate datang awal semata-mata xmo terlepas me dinikahkan.. Terima kasih semua...

Thanks juga bagi kawan-kawan skolah menengah dulu yang sudi datang dari jauh untuk meraikan me.. Sudahlah lama x jumpa.. huhu.. Love u all..

Thanks for my pengapit too sebab sudi jadi pengapit bidan terjun me.. Hehehe.. Pas ni ko punya turn la tu Siska.. ;-)

k la,, tdi en.hubby pesan suh kemas bilik but me amik kesempatan update blog jap..hehe.. Lama x update.. Rindu sudah..
Published with Blogger-droid v1.6.9

3 comments:

  1. hahaha.. nasib tak tepon polis.. kalo tak naya je.. heheh..

    btw.. slmt pengantin baru ye.. moga kekal hingga akhir hayat.. (doa dlm nada jeles) :p

    ReplyDelete
  2. hihi suke lettew.. lepas ni kene panggil aunty moon la sebab dah kawen. hahaha XD

    ReplyDelete
  3. Salam kenal dan selamat pengantin baru.
    Mana gambar wedding?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan