Friday, May 6, 2011

# Life

I Don't Even Know What I Feel

Assalamualaikum...

Hari Jumaat yang mulia.. Dah petang rupanya.. Langsung x sedar masa berlalu..

Hari ni boleh di kira sebagai hari yang amat mencabar perasaan me.. Banyak unexpected thing yang tiba-tiba memunculkan diri... Kenyataan-kenyataan yang belum pasti kesahihannya... But i trust them...

Kawan-kawan yang mengetahui tentang ni,, hope keep it as a secret... Me amanahkan kalian pegang rahsia tu... I trust u all...

Really feel like crying right now.. Emosi betul-betul x stabil.. Ketawa pun rasa cam ketawa paksa... But the tears is real... Awal pagi tadi me rasa sangat bertenaga but suddenly hilang cam tu jak...

Me akan cuba untuk +ve... Hope yang terbaek sebagai kebenaran.. Moga kebenaran itu x melukakan...

YA ALLAH,, ANDAI ITU DUGAAN DARI-MU,, AKU AKAN CUBA MENGHADAPINYA SETABAH MUNGKIN... INSYAALLAH..

Published with Blogger-droid v1.6.8

3 comments:

  1. Nangis lah :)... nangis puas2.. plg best.. nangis atas sejadah.. subhanallah.. mmg yg tu paling release.. doa banyak2 dapat ketabahan dan kesabaran l-) ..

    i can be shoulder to cry also .. insyallah :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan