Thursday, May 12, 2011

# Cabaran 30 hari blogging

My Dream Wedding

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....

Hurm,, nak cakap sal dream wedding ni memang semua nak yang grand-grand kan? Nak yang tu,, nak yang ni... Nak tema ala-ala cinderella.. Nak baju gown kembang semangkuk.. Nak baju nikah penuh labuci.. hehehe... Tu semua terpulang pada diri dan kemampuan sendiri...

Bagi me,, me just impikan wedding yang sederhana but meriah... Dihadiri oleh kaum keluarga,, sanak saudara,, dan kawan-kawan.. Xmo buat kat dewan coz x best.. Nak buat kat umah jak.. Best!! Oleh kerana me sangat teruja ngan warna merah + putih,, maka i want everything to turn out in that color... Boleh cam tu? hakhakhak....


Nak pelamin cam ni but ari tu bila ditanya,, xmo ar kerusi dekat-dekat cam ni... Nak jugak kerusi jauh-jauh... Hehehe...

Baju nikah,, of course nak yang color suci murni,, putih. Most important mesti simple... Xmo ar yang sarat ngan labuci ke manik-manik ke... Simple look nice... :)


Yang cam ni pun ok.. Bukan setakat ok but sangat ok!! :) Nak jugak yang glamour-glamour sikit but x sesuai kut... ngehehehe...






Oleh kerana skang ni semua demam cupcake maka me pun berimpian jugak nak tempah cupcake... coz cupcake is so comel... hiasan pun sangat kreatif... Love it so much.. skang tengah skodeng nak tempah cupcake kat CAKE LOVERS...  teruja..teruja.. :)

But even cam tu,, maybe x semua impian dapat direalisasikan.. Me buat majlis ni pun sederhana jak so x semua yang me nak macam kat atas tu... Apapun,, hope semua berjalan lancar seperti yang dirancang... InsyaALLAH... Amin...

Kredit kepada pacik google untuk pic-pic kat atas... 



No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan