Thursday, May 12, 2011

# baby # BFF

Nur Fara'Ain Qistina ✿ ٩(●̮̮̃•̃)۶

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Apa me rasa pagi ni ea? Cam x ceria jak... Maybe sebab me tengah lapar kut.. arrr!! Lapar yang melanda berada pada paras yang amat membimbangkan... Siapa yang sayangkan me,, sila belikan set breakfast kat mekdi... huhuhuhu... -_-

Semalam me dapat tahu yang one of my bff masa kat induksi dulu dah bersalin... Dia dapat baby gurl yang sangat comel... Cam mama and ayah dia gak... Nama pun meletop uuu... Nur Fara'ain Qistina... Nak curi pic baby tapi x jumpa pula... hehehehe...


Oleh kerana pic baby xda,, up pic kawen Naz je la... hehehe... Tahniah buat Nazirah and her beloved hubby... Semoga ALLAH merahmati hidup kalian berdua...eh,, silap2.. Dah bertiga kan..~ngee~... Semoga ALLAH merahmati hidup kalian sekeluarga... InsyaALLAH bulan September nanti kita jumpa ea... Miss u oredi yunk..

Buat me rasa teruja nak kawen... hohohoho... 2 minggu lagi... Cuak jugak ni...

1 comment:

  1. wah lg 2 mggu eh nk kawen..utg lah semua kawan dah kawen..:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan