Monday, May 23, 2011

# Fariqscorpio # Segmen

Segmen Kereta Tempatan Pilihan Saya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


Segmen ni anjuran Fariqscorpio aka Abang Kacak... X caya dia kacak? Pegi lah terjah blog dia...

Actually Fariq kata x yah letak pic keta yang kat atas tu but nak letak juga... Motif? Agak malas nak google pic keta laen... Hahahaha... Even x berapa berkenan ngan keta tersebut... Kenapa? Sebab ada dua pintu jak... Me ni agak tamak.. Nak juga yang ada empat pintu... Ngehehee...

Keta buatan Malaysia yang amat menarik minat me is MyVi (setakat ni lah..) Kenapa? Xtau nak explain sal spesifikasi keta ni.. Yang me tau keta ni kena ada gear,, brek,, stereng dan macam-macam lagilah... Hahaha.. Yang penting,, harus ada petrol... Me tau bawak je actually... Ngeee~~


Cian... Ni if beli keta,, cina tu kelentong sikit memang percaya punya la... Hahahaha... Eh,, keta kura-kura tu buatan Malaysia ke? Hahaha.. Memang lack of knowledge la sal keta-keta ni...

Keta MyVi ni memang lawa la... Suka sangat tengok design keta ni... :p

p/s : Wira pun ok jugak... hurm,,,

10 comments:

  1. mane gambar myvi?? gambar wira?? nape keburukan kete lain yg ditauk?? grr.. hahaha..

    papepon thnx join te moon.. ngeh

    ReplyDelete
  2. @Fariq:

    nak pic jugak ke?? xyah la...hehehe...

    sebab xnak kutuk keta yang moon suka...ngee~

    ok je abg kacak... :p

    ReplyDelete
  3. hahaha.. bukan suruh kutuk kete yg moon suka.. suruh puji je kot.. takpe la.. kalau moon rasa ni dah ok.. biarkan aje..

    ReplyDelete
  4. @Fariq:

    erk,, cam ada rasa bersalah lak sikit...ngeee~~

    ReplyDelete
  5. erk.. nape lak moonn.. hahaha.. suke buat org gelak... grr

    ReplyDelete
  6. @Fariq:

    yeker? x pasan pun... :malu

    hahaha

    ReplyDelete
  7. Salam
    moon myvi tu kereta jepun,rebarg tukar nama je,,p nama kita sama la

    ReplyDelete
  8. @ahmad:

    laa,, yeker? mati2 ingat keta malaysia.. isk!!!

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan