Wednesday, May 4, 2011

# Pembawa wacana # Segmen

Segmen Mesra Blogger Pembawa Wacana


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....

Rasa cam dah lama x update...emosi agak 'berterabur' skang ni...huhuhu...just amik masa sikit nak join segmen ni... :)

Ada dua pilihan untuk segmen kali ni...

1. Aku Nak Jadi Kaya
2. Aku Nak Jadi Popular

Oleh kerana me xda bakat nak jadi popular,, maka secara automatiknya No.1 terpilih...Sebab dengan 'kaya' boleh beli macam-macam...Nak yang tu,, dapat... Nak yang ni,, dapat... huh!! Ingat senang... Popular ni pula x semestinya kaya kan? kan? kan?

Tapi kaya dengan duit pun masalah juga if miskin budi bahasa.. Betul tak? Rasanya kaya ni boleh dibahagikan kepada banyak part... Kaya dengan duit,, kaya dengan dosa,, kaya dengan budi bahasa,, kaya dengan amalan baik... If nak jadi kaya yang +ve,, xperlu kut nak popularkan diri...


3 comments:

  1. Assalamualaikum kak.punya cantik ni layout blog..

    ReplyDelete
  2. wahhh blog dah cantik ade wat renovation ke?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan