Sunday, May 22, 2011

# Fast Five # Movie

Teruja!!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Happy weekend dear friend.. Semalam ma pesan jangan jalan-jalan lagi but so x tahan diam kat umah... Bukan apa, nak habiskan masa with my bestfriend before bergelar seorang isteri hujung minggu depan...

Artiq,, Siska,, Jiah and Jure... They were part of me... Lepak-lepak at Mc'Donald 1Borneo before gerak for movie...

2 fast 2 furios jadi pilihan coz semua belum berpeluang watch this movie.. Mula-mula putuskan nak tengok Jack Separuh but 2 of us da tengok... So x jadi... Kongsi?? Lupakanlah~~ Nurkasih?? lalalalala~

Ya...ya... Me tau,, ada yang fikir kami agak ketinggalan.. Orang laen dah khatam movie Fast Five ni 4, 5 kali but kitorang baru nak layan... Hahahaha.. Apapun,, memang betul x boring tengok...

I do adore Van Diesel but somehow i'm in love with Sung Kang.. Is that his name?? The chinnesse guy?? Hahahahaha... I just type it actually coz i don't know his name...

Memang rugi siapa-siapa yang x layan movie ni.. Getting so excited tadi.. Siap terkejut ala-ala comel lagi... Hahaha..

5 bintang untuk movie ni... Terbaek!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 comments:

  1. siska pon ade?? mcm bwg putih bwg merah plak.. hehehe..

    fs tak tgk lagi cite tu.. grrr.. nak tgu donlod lmbt lagi kuar...

    Latest -
    - Segmen Kereta Tempatan Pilihan Anda

    ReplyDelete
  2. @Fariq:

    hahaha...ingat drama indon jak ada siska...

    so,, xlah ketinggalan sangat me ni kan...ngehehehe...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan