Monday, May 16, 2011

# Cabaran 30 hari blogging

What's In Your Make up Bag?

Assalamulaikum dan salam 1Malaysia...

Me ni jenis yang jarang ber'make up'... selalu pun pakai cream muka jak dari umah... But dalam bag pun memang ada bawa bag kecik,, much more like pencil case... Just simpan barang-barang yang me rasa 'penting' tu...hahahaha... dan barang-barangnya adalah ,,,



















































See how simple i am.. hahaha... simplelah kali kan?! Miniature Kenzo pemberian my bff,, Artiq... Nak harapkan me cari miniature,, memang susah la... If dah habis,, confirm perfume 30ml me usung dalam bag...hehehehe... and also lipgloss and lipstick.. Walaupun me prefer lipgloss than lipstick but me tetap bawa jugak... mana tau ada 'emergency case'... hahaha...

2 comments:

  1. parfum harum,parfum harum....beli dong??? (bahasa indonesia)

    ReplyDelete
  2. beg makeup... ak suka kalau dalam beg makeup gurl tu hny ad lip bump, perfume jer... yg len tu x mao... hehehe... keluar topik nie...

    Enchik Nine @ my etech9[dot]com

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan