Friday, June 17, 2011

# blogspot # Life

Can't Access My Account

Assalamualaikun dan salam 1Malaysia..

Tengah bengang and tgh frust sangat-sangat skang ni.. Me x boleh akses blog me coz tiba-tiba password me x match ngan email... Sedih sangat.. Huhuhu... Try recover pun x boleh jugak..

Ni pun post using blogger-droid jak.. If by tomorrow still x boleh guna, terpaksa la me mengundurkan diri dari dunia blog for a while... Or maybe forever.. I'm truely sad skang ni..
Published with Blogger-droid v1.6.9

5 comments:

  1. ishk! sedihnya m0on..

    aduyaiii

    ReplyDelete
  2. cube check emel yg digunakan utk login blogger ni, tgk2 kalo ade emel yg masuk mengenai akaun ni...

    try lagi retrieve password melalui "can't acces account tu" kalau tak bley cuba sent sumthing kat blogger forum. tanya camne nak buat.. papepon jgn dedahkan terlampau detail sgt maklumat k..

    ReplyDelete
  3. For all,, masalah x boleh resolve.. pihak Google pun x blh tolong.. means,, i'm gonna stop for a while... maybe will come back with a new blog... insyaALLAH... thanks for all yang sudi follow blog yg x seberapa ni...

    totally frusterated...sampai skang pun hati still x tenang...

    Love u all... :-*

    ReplyDelete
  4. nanti2 try login lagi..InsyaAllah boleh

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan