Monday, June 13, 2011

# Life # Makan-Makan

Nak Tapi,,~~

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

arr...akhir-akhir ni asyik terasa nak makan benda yang bukan-bukan... hahahaha...X la bukan-bukan sangat kut...

Paling utama,, rasa nak makan cheese cake Secret Recepi tapi orang kata Secret Recepi x halal... Betulkah? hurm,,,,


Pas tu asyik rasa nak makan KFC jek memanjang... Tapi bila dah beli,, x habis pulak... Isk!! Membazir betul....

 Pizza!!! nyum~nyum...

Cicah ngan kicap pedas,, sedap ni... gulp~~

arrr....Lama dah x makan buah belunu ni... Rasanya kat semenanjung panggil buah binjai kan? Mana nak cari ni??!

Banyak lagi actually tapi x larat nak letak pic kat sini... masa post ni pun asyik telan liur... isk!! masalah betul laaa~

Mengidam? Berisi? Belum lagi kut...

4 comments:

  1. oh M G! cheesecake. berliur sy.. mmM~ kfc tu.. rasa dah mcm meluat pla tgk .. :p

    ReplyDelete
  2. erkk..ni yg buat cikmoon rasa nak makan cheese cake ni... huhu

    ReplyDelete
  3. cpt2 le cari salah satu drpdnyaa..rugii moon kalau xmakan..mcm pizza tue skg kan ade 50% nnyee

    ReplyDelete
  4. mun, secret recipe halal ler...xcaye check website jakim utk status halal...hehe...terliur dah ni...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan