Thursday, June 2, 2011

# Life

PANAS!!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Masih dalam mood bercuti dan ber'honeymoon'.. Ngehehehehe... Rasa cam best lak bila bangun pagi prepare sarapan untuk en.hubby pas tu x payah fikir sal keja.. hohoho...

Actually nak citer hal semalam.. Me and en.hubby pegi GSC 1Borneo.. en.hubby nak tengok citet Fast 5.. Cian dia x tengok lagi.. Ketinggalan me,, dia lagi ketinggalan rupanya... hahahaha... isk,, kuar tajuk sudah..

Masuk dalam panggung,, panas semacam.. Econ xda.. Ada juga nota kat kaunter inform yang econ ada problem but bila en.hubby tanya, diorang kata ada but x sejuk la... hurm,, cuak jugak nak masuk but alang-alang dah sampai,, ok jak la..

Masa awal-awal tu ok lagi.. Nak masuk tengah movie tu,, huh!! Berpeluh ketiak uuuu... Cis!! Sikit sejuk pun xda... Siap berkipas me dalam tu.. Sib baek la ada bawa kipas tangan...

Selama me ke panggung,, x penah kut rasa panas cam tu.. Siapa-siapa x pakai deodorant,, memang semerbak... huhu..

p/s : sambung dating...lalalalala~
Published with Blogger-droid v1.6.9

1 comment:

Follow me @munirah_izzan