Sunday, June 12, 2011

# Life # Love

Sudah 2 Minggu

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....

Happy weekend semua... Mari bergumbira di hujung minggu... Plan ari ni? Xtau lagi... Yang pasti,, hujan kat luar tu membuatkan mood nak window shopping jadi terbantut... Window shopping la kut...hahahaha...

Last week hanya mampu berblogwalking jak... Keja menuntut untuk lebih perhatian dan me mengalah... Buku-buku dan fail-fail yang xtau bila akan settle... Sebab everytime nak settlekan keja-keja tu,, ada lagi tugasan semasa yang menyusul... hurm,, ni if markah penilaian tahun ni pun teruk seteruknya,, me xtau ar apa nak jadi...grrrrrrrrr!!

2 minggu sudah me bergelar isteri... hahaha... counting jugak...lalalalalala~

Nak ucapkan terima kasih pada kawan-kawan bloggers yang wish kebahagiaan kami.. insyaALLAH berkat doa kalian semua... Having u all as part of my life was a very amazing thing...

p/s : Majlis kat Melaka bulan 9 nanti terpaksa ditunda ke bulan Oktober atas sebab-sebab yang x dapat di elakkan...

p/s/s : Jemputan untuk rakan bloggers pasti ada.. :)

2 comments:

  1. weekend ni tido je la.. nak kuar bakpe.. hehehe...

    kalo takde aral melintang boleh la dtg.. dah janji nak dating ngan syuwai.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah...dating ea? ehehehe.. frust la orang d cni...

    majlis kawen salah satu tempat mencari jodoh... ;-) ok tuuu...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan