Sunday, July 17, 2011

# Review Movie # Sekali Lagi

Betul!! Awak Ayah Saya!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah. Me dah selamat sampai KK dan skang ni miss Ranau already.

Semalam kat kampung, sehari makan kenduri. Semuanya sempena menyambut kedatangan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga ALLAH berikan kesempatan untuk me bersama-sama di bulan yang mulia itu. InsyaALLAH.

Semalam juga setelah sekian lama me pendam hasrat nak tengok movie Sekali Lagi akhirnya tercapai. Terharu rasanya bila dapat nonton. Even bukan di panggung but so puas hati.

For me movie ni sangat best!! Tak boring. And yang penting, a very unexpected ending. Truely terkejut ngan endingnya but happy sebab i like Bront Palarae jugak beside of Sam and Lisa Surihani. And penampilan yang sangat istimewa dari si cilik Amy yang sangat comel dan bijak.

Jalan cerita yang tersusun dan 'hidup'. Cuma kesedihan yang ada dalam movie x dapat buat me menangis. Actually dah siap-siap letak kotak tisu sebelah lappy. Hoho. But save airmata. Ngee~

Suka part ni "Betul!! Awak ayah saya!!" Sweetnya Amy.

5 ***** untuk movie ni.

p/s : seyesly before ni fikirkan Lisa kawin balik ngan Sam :fuh
Published with Blogger-droid v1.7.2

3 comments:

  1. konpem la die tak kawin balik.. sbb die dah jumpa abg kacak.. :D

    ReplyDelete
  2. eh tajuk movie tua ap yunk??

    hahah..dah ready tisu,yien pun nak tengok n ready tisu lah.. :)

    ReplyDelete
  3. @ir yien 9897:

    yunk,, movie Sekali Lagi..

    tengok ar..best tau... :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan