Monday, July 25, 2011

# 3 2 1 Cinta # Review Movie

Saya Yang Romen Dia!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

2 jam 45 minit dalam flight memang amatlah membosankan. Aktiviti yang ada just makan dan minum. Dan ke toilet bagi mereka yang nak ke toilet la. Aktiviti paling utama is tidur but semalam, semangat me nak tido tu langsung xda. Huhu.

Me habiskan masa dengan tengok movie via samsung galaxy tab yang dipinjamkan oleh mr.hubby. Oleh sebab x sempat tengok movie 3 2 1 cinta sebelum ni maka itu yang jadi pilihan. Ramai kata best. Sampai anak buah mr.hubby yang lelaki pun nangis tengok citer ni.

For me, jalan cerita movie ni agak predictable. Maybe sebab dah tengok trailer and bleh agak ending tu masa Sam tanya adik dia betul ke x yang Ayam tu sampai part 8 kat kolej sebab tunggu dia. Hurm,, memang kut standard movie melayu setakat ni predictable kecuali movie Sekali Lagi. Mihahahaha. Yang tu endingnya memang me x sangka langsung!

And apa yang me x berapa nak minat dalam movie ni is tomboy Sam agak melampau. Lawak pun ada wei. Paling x bleh blah is part romen tu. Boleh lak Sam ngaku dia yang romen Aril?! Hahahaha. Gilos psiko if ada awek tomboy cam tu.

Me suka watak Ayam. Best dan comel!

3 *** untuk movie ni.
Published with Blogger-droid v1.7.2

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan